Over ons

“Sportiff Company is supporter van sport voor jong en oud, op alle niveaus. Wij vinden dat iedereen unieke sportkleding van goede kwaliteit verdient. Dat is onze drijfveer en daar gaan we voor de volle 100% voor!”

Patrick Vierhout
- Eigenaar -

100%
Uniek ontwerp

Jullie zijn uniek, dus jullie tenue moet dat ook zijn. Daar zorgt Sportiff voor! Wij werken niet met een standaard catalogus, dus zitten niet vast aan bepaalde lijnen of patronen. Onze professionele designers maken voor jou een 100% uniek ontwerp. Jouw collectie is daardoor niet alleen ‘one of a kind’, maar ook onafhankelijk van komende en gaande trends. Hij blijft dus altijd leverbaar.

100%
Persoonlijke aandacht

Bij Sportiff Company vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Een adviseur uit jouw regio komt bij je langs en begeleidt je door het hele proces. Jij hoeft alleen je wensen en budget aan te geven. Wij zorgen voor de rest.

100%
Kwaliteit

Ons eigen merk sportkleding is van hoogwaardige kwaliteit, sterk en comfortabel, vergelijkbaar met alle grote sportmerken. We kiezen hiervoor zodat jij de beste kwaliteit sportkleding aan een betaalbare prijs krijgt én we volledige vrijheid hebben in het ontwerp.

100%
Betaalbaar

We vinden het belangrijk dat goede kwaliteit sportkleding voor iedereen betaalbaar blijft. Door het gebruik van onze eigen producten, persoonlijk advies en een efficiënt proces, lukt dat ook. Samen met jou vinden we de ideale collectie binnen jouw budget.

100%
Eigen webshop

Sportiff Company bouwt voor jou een volledig gepersonaliseerde webshop. Logo, kleuren, slogan. Alles wordt naar jouw wens ingericht. Leden kunnen hier zelf hun bestellingen plaatsen.

100%
Focus op jullie verdienmodel

We zorgen graag dat de verkoop van jullie collectie een succes wordt en dat het verdienmodel interessant voor jullie is. Met die focus adviseren we over verkoopprijzen en geven we tips voor het maximaliseren van het rendement uit je webshop.

Sportief en sociaal

Sportiff Company wil goede kwaliteit sportkleding voor iedereen mogelijk maken. Dat doen we wereldwijd op allerlei manieren.

Sponsoring

In Nederland zijn we bijvoorbeeld sponsor van het Nederlands Dovenelftal. Dit team voorzien we van een prachtig sporttenue.

Sponsordeals

We bieden ook Sponsordeals. In ruil voor enkele reclame-uitingen krijg je van ons 10% korting op jouw totale collectie. Je bepaalt zelf hoe je deze korting inzet. We hopen dat je deze inzet om ons doel, sportkleding voor iedereen, mogelijk te maken. We geven je een paar voorbeelden:

  • Je kunt de 10% gebruiken om de prijs voor je leden te verlagen
  • Je kunt de 10% gebruiken om een donatie aan een lokaal G-team te doen
  • Je kunt de 10% inzetten om leden die het financieel zwaar hebben een gratis tenue te geven

Wat je ook kiest, wij zijn blij dat je ons helpt ons doel te bereiken!

Bezoekadres

Sportiff Company
Bordewijklaan 38
2591 XR Den Haag

Contact
E: info@sportiff.company
T: 085 - 04 77 790

Klantenservice

Contact
Zo werkt het
Over ons

© 2020 Sportiff Company - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Cookies